23948sdkhjf

Davidsens Tømmerhandel rykker ind på Sjælland

Byggemarkedskæden har overtaget HC Trælast og Byggemarked og øger dermed aktiviteterne på Sjælland markant.
Pr. 1. oktober 2013 siger HC Trælast og Byggemarked farvel til XL-Byg, for i stedet at blive en del af Davidsens Tømmerhandel A/S.

HC Trælast og Byggemarked har base i den nordsjællandske landsby Venslev, og det er planen, at alle medarbejderne fortsætter under den nye ejer.

Direktør Mogens Pedersen fra Davidsens Tømmerhandel vil ikke afsløre alle planerne på nuværende tidspunkt, men han bekræfter, at Davidsen har planer om at udvikle trælast og byggemarked i Venslev målrettet både professionelle og private. Det kan meget vel betyde, at der bliver brug for flere medarbejdere i afdelingen.

- HC Trælast og Byggemarked minder på mange måder om vores nuværende afdelinger. Det gælder både de faglige medarbejdere og den lokale forankring. Begge virksomheder er private, familieejede virksomheder, så også på værdier og holdninger er der fælles træk. Derfor starter vi på et godt fundament, når vi øger vores aktiviteter på Sjælland, siger Mogens Pedersen.

Han pointerer, at Davidsen allerede i dag kører mange varer til sjællandske kunder, og med en fast adresse i Venslev bliver det muligt at udbygge det eksisterende salg fra Davidsenshop.dk.

Lys fremtid for begge virksomheder
HC Handelscenter, der står bag HC Trælast og Byggemarked, har allerede i over tyve år samarbejdet med Davidsen, som har forhandlet HC’s carporte i det sydlige Jylland og på Fyn.

Købmand Lars Peter Nielsen fra HC Handelscenter glæder sig aftalen, der gør HC’s trælast og byggemarked til det tiende udsalgssted i Davidsen-kæden:

- Davidsen kommer med et meget stærkt koncept. Det vil give en øget aktivitet i de nuværende rammer og være til gavn og glæde for både kunder og medarbejdere. HC Handelscenter har udsigt til nogle nye muligheder indenfor vores øvrige forretningsområder i de kommende år, hvilket har været medvirkende til beslutningen om at overlade driften af trælasten og byggemarkedet til andre. Ikke mindst inden for grovvarer og energi oplever vi en stor udvikling og stigende efterspørgsel på de varer og løsninger, som HC kan tilbyde. Det kan vi fokusere endnu mere på at udvikle efter 1. oktober, forklarer han.

Efter 1. oktober vil Davidsens blå og gule farver blande sig med HC’s blå farver på pladsen, og både Mogens Pedersen og Lars Peter Nielsen er overbeviste om, at der for alle kunder vil være masser af gode tilbud at køre til Venslev efter, og at fremtiden er lys for begge virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093