23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i MTH-selskab

Thomas Raunsbæk erstatter Peter Kaas Hammer som administrerende direktør i Ajos.
42-årige Thomas Raunsbæk bliver pr. den 15. august ny administrerende direktør i Ajos, der er en dattervirksomhed i MT Højgaard-koncernen.

Thomas Raunsbæk har blandt andet arbejdet som logistikdirektør i virksomheden Migatronic, hvor han havde det samlede ansvar for produktion og logistik i Danmark, Kina og Indien.

Et udfordrende og interessant marked
Som administrerede direktør i Ajos skal han stå i spidsen for en af Danmarks største virksomheder inden for byggepladsindretning og udlejning af kraner, hejse, skurvogne og andet byggepladsmateriel.

- Det har været afgørende for os at finde en person, der både har kompetencerne og motivationen til at fortsætte den strategiske udvikling, som Ajos er godt i gang med. Jeg er sikker på, at han er den helt rigtig person til at videreføre Ajos’ strategi og udvikling, siger bestyrelsesformand Jørgen Nicolaisen.

Ajos har under krisen tabt en del af sin omsætning, der er faldet fra 296 mio. kr. i 2008 til 171 mio. kr. i 2012. Alligevel er det lykkedes at skabe pæne resultater; senest med et overskud på knap 6 mio. kr. efter skat.

- Ajos er en velfungerende virksomhed med dygtige medarbejdere, der skaber flotte resultater i et ellers udfordrende og interessant marked. Jeg ser frem til at være med til at styrke virksomhedens position som markedsleder, siger Thomas Raunsbæk, der er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet.

Han erstatter Peter Kaas Hammer, der pr. den 1. august tiltræder som ny administrerende direktør i el-installatørvirksomheden Lindpro, der ligeledes er en dattervirksomhed i MT Højgaard-koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13