23948sdkhjf

Østjysk byggemand bag endnu flere logistikkvadratmeter

For anden gang på kort tid sætter Michael Mortensens projekt- og udviklingsselskab gang i et logistikbyggeri ved Horsens

Til januar påbegynder projekt- og ejendomsudviklingsvirksomheden Mortensen opførelsen af 10.000 kvm i Horsens Vest. Projektet er en del af en større udvidelse af logistikejendomme i området Erhvervspark Vega.

- Vi oplever stadig stor aktivitet og efterspørgsel på udvikling af logistikejendomme. Jeg ser det som et udtryk for, at den del af ejendoms- og projektudviklingsbranchen fortsat er i fremgang, udtaler direktør i Mortensen, Peter Heide Wessel, i en pressemeddelelse.

Den nye bygning opføres på omtrent halvdelen af en 36.000 kvm stor grund og omfatter mere præcist 10.000 kvm lager, 500 kvm kontor og 2.500 kvm overdækning.

Byggeriet er ikke Mortensens første i området. I starten af oktober kunne selskabet offentliggøre nyheden om opførelsen af en 28.000 kvm stor logistikterminal på nabogrunden.

Mortensen Gruppen er etableret af Michael Mortensen, der også står bag søsterselskabet HM Entreprenør. Med Michael Mortensen som indehaver, og Peter Wessel som direktør og partner i virksomheden, er ambitionerne at opbygge en stærk spiller inden for udviklingsprojekter og -aktiviteter.

Opførelsen af logistikejendommen forventes påbegyndt i januar 2024 og forventes færdigopført i slutningen af 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109