23948sdkhjf

FLSmidth vinder to brasilianske ordrer

Ingeniørselskabet har vundet to nye ordrer i Brasilien til cementdivisionen om levering af en cementlinje og en cementmølle.
FLSmidth har netop vundet to ordrer til selskabets cementdivision i Brasilien.

Ifølge en meddelelse på FLSmidths hjemmeside er der tale om en bestilling på en ny cementlinje samt en cementmølle af typen OK-33.

Kunden til cementlinjen er Companhia De Cimento Da Paraiba, som FLSmidth tidligere har leveret til i forbindelse med anlægget ved Sete Lagoas i Brasilien.

Møllen er bestilt af Cia. De Cimento Itambé og skal installeres i Balsa Nova-anlægget i Brasilien som den 19. mølle, FLSmidth har solgt i landet.

- Tildelingen af disse ordrer til FLSmidth er en konsekvens af en høj efterspørgsel i markedet, og de er blevet givet til FLSmidth på trods af stor konkurrence i samme område. FLSmidth var i stand til at give stærkere tilbud og en større grad af kunderneintimitet, hvorfor kunderne valgte at betro ordren til FLSmidth, siger Per Mejnert Kristensen, der er formand for selskabets cementdivision.

Han glæder sig endvidere over, at FLSmidth med ordrerne øger sin synlighed i regionen i "en tid med fortsatte investeringer".

Ifølge Ritzau Finans er det bekræftet, at værdien af ordrerne er på ”under 200 mio. kr.”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.723