23948sdkhjf

Lemvigh-Müller henter ny markedsdirektør

Kristian Andersen kommer til stål- og teknikgrossisten med mere end 20 års erfaring i teknisk engroshandel

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller har ansat 48-årige Kristian Andersen som ny markedsdirektør til teknikforretningen. 

Direktøren er ikke ukendt hos virksomheden. Fra 2008 til 2019 havde Kristian Andersen således ansvaret for cirka 160 Lemvigh-Müller-medarbejdere indenfor blandt andet operationelt indkøb, HSEQ og sourcing, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Desuden er han bestyrelsesformand for Lemvigh-Müller-datterselskaberne Elworks A/S og G. Funder A/S.

Kristian Andersen kommer senest fra en stilling som interim vicedirektør hos elektronik-specialgrossisten HIN A/S og før det en rolle som Group CEO for trading-koncernen Dangaard Group A/S.

- Kristian Andersen kommer med en dyb indsigt i vores branche, og han er kendt for et meget højt fagligt niveau. Ud over at forstå Lemvigh-Müllers forretning i detaljer har han brugt de seneste år på at lære vores branche endnu bedre at kende som underleverandør. Det betyder, at han allerede nu bidrager med nye perspektiver på forretningen, siger Lemvigh-Müllers adm. direktør Christian Søgaard-Christensen.

Fra hovedpersonen selv lyder det:

- Jeg stortrives med strategiske udviklingsopgaver inden for flere områder, og det er der optimale muligheder for i Lemvigh-Müllers organisation. 

Kristian Andersen bor i Vejle med sin hustru og parrets to børn.

Se nøgletal for:
Læs mere om: JOBSKIFTE job
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.75