23948sdkhjf

Hver anden byggevirksomhed klar til nyansættelser

Casa Entreprise og Moe A/S er blandt de virksomheder fra bygge- og anlægsbranchen, som forventer at ansætte nye folk i år.
Optimismen er på vej tilbage hos de danske topchefer. Således viser dagbladet Børsens CEO-survey, at der nu er flere topchefer, som forventer at hyre frem for at fyre i løbet af den nærmeste fremtid, for første gang siden 2. kvartal af 2011.

Det er især virksomhederne fra bygge- og anlægssektoren, der trækker udviklingen i den rigtige retning. Således svarer hver anden topchef herfra, at man forventer nyansættelser inden for det næste halve år.

- Vi har lige her og nu brug for en halv snes nye, højtuddannede medarbejdere, som eksempelvis ingeniører og arkitekter. Vi forventer også at skulle ansætte endnu flere nye medarbejdere i den kommende tid, siger Christian Listov-Saabye, adm. direktør i det rådgivende ingeniørfirma Moe A/S, til Børsen.

Han siger, at væksten i Moe A/S især trækkes af de offentlige investeringer. Også fra Casa Entreprise A/S lyder der optimistiske toner.

- Det er bestemt ikke usandsynligt, at vi skal bruge endnu flere folk. Det afhænger af, hvor mange nye projekter vi får ind på bogen. Men det ser lovende ud. Specielt i København, Aarhus og Trekantsområdet, hvor vi allerede er i fuld gang med en række store projekter, siger Michael Mortensen, ejer og adm. direktør i byggevirksomheden Casa Entreprise A/S, til avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093