23948sdkhjf

Badmodul A/S flytter i større lokaler

Stigende efterspørgsel har skabt et behov for mere plads til virksomheden, der vil levere badværelsets svar på et typehus.
Det er først og fremmest en stigende efterspørgsel fra kunderne, der har gjort at indehaverne af Badmodul A/S, brødrene Malthe Vad og Mads Andreasen, har valgt at flytte I nye større lokaler på Ejby Industrivej 28 i Glostrup.

Samtidig giver flytningen mulighed for, at brødrene kan sætte deres nye koncept rigtig i system, mens produktionen af modulerne kan blive mere effektive.

- Egentlig er det en del af vores vækststrategi at flytte i nye lokaler nu her, da vi inden længe vil lancere et helt nyt produkt til vores kunder, nemlig BAD3, siger Malthe Vad.

BAD3 er et system, som gør det muligt at leverer et komplet badeværelse på kun tre dage til en yderst konkurrencedygtig pris.

- Vores mål er indenfor en årrække at blive landsdækkende, så vi kan være til stede i hele Danmark og nå ud til en bred del af befolkningen med vores badeværelser, som vi selv betegner som badeværelsets “typehus”, siger Malthe Vad.

Sammen med broderen glæder han sig til at tage hul på tilværelsen i de nye omgivelser, hvor der i øvrigt er planer om at etablere et stort showroom med alle Badmoduls produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094