23948sdkhjf

Flyvestation klar med entreprise til 160 millioner kroner

Interesserede entreprenører skal leve op til skrappe krav i Forsvarsdirektivet

Entreprenører, der har holdet sin sti ren, kan snart lande en opgave på midtjyske Flyvestation Karup.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er på banen med et udbud af anlæg, som kan håndtere NATO-tankfly. Projektet indeholder en parking platform til fire tankfly, fremgår af Projektagenten, databasen til overvågning af udbud og projekter.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har udbudt projektet i hovedentreprise i udbud med forhandling og til en anslået kontraktværdi på 160 mio. kr.

Kontrakten omfatter anlægsarbejde for etablering af en ny standplads til større fly, samt udvidelse og renovering af rulleveje til og fra standpladsen, samt renovering af hovedbanen. Standpladsen udføres med betonbelægning, mens rullevejsudvidelserne og renoveringen af hovedbane hovedsageligt udføres som asfaltbelægninger, i enkelte områder dog i beton.

Standpladsen har et areal på cirka 23.000 kvm og hovedbanen og rullevejene et areal på cirka 223.000 kvm.

Da anlæggene skal anvendes til tung flytrafik, er der særlige krav i forbindelse med støbearbejdet af betonbelægningerne.

Forsvarsdirektivet i spil

Interesserede entreprenører skal leve op til skrappe krav. 

Ansøgerne må således ikke være omfattet af udelukkelsesgrund i Forsvarsdirektivet, fremgår det af udbudsmaterialet. Det omfatter blandt forbindelser til organiseret kriminalitet, bestikkelse, hvidvask og terror.

Når et firma, som kan leve op til samtlige af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsens krav, ventes en kontrakt at blive indgået sidst i marts.

Arbejderne skal udføres fra april 2024 og frem til og med december 2025.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109