23948sdkhjf

Gottlieb Paludans topchef får ny direktørpost

Mette Lyng Hansen får endnu en stjerne på skulderen i Afry-koncernen

Adm. direktør for Gottlieb Paludan Architects, Mette Lyng Hansen, træder nu ind som ny direktør for Light Bureau. Begge selskaber er del af Afry-koncernen - Gottlieb Paludan Architects siden starten af 2018.

- Hendes dokumenterede evner og kompetencer vil sikre Afry Architecture & Design's fremtidige forretning, både inden for Gottlieb Paludan Architects og Light Bureau, siger Helena Paulsson, der har titel af Head of Business Area Architecture & Design hos Afry, i en pressemeddelelse.

Mette Lyng Hansen tiltrådte som direktør for Light Bureau 1. januar 2024. Trods den nye direktørpost skal hun efter planen fortsætte i sin rolle som adm. direktør for Gottlieb Paludan.

Light Bureau, som blev etableret i Storbritannien for over 25 år siden, er et uafhængigt full-service lysdesignbureau bestående af tværfaglige lyseksperter. Firmaet er til stede i Danmark, Storbritannien, Sverige samt Norge og har i dansk kontekst blandt andet stået for den arkitektonisk belysning på både Storebælt og Øresundsbron.

I Afry er Light Bureau en del af forretningsområdet Arkitektur & Design med mere end 500 kollegaer, der kombinerer design og ingeniørvidenskab. I Danmark sidder lysteamet på Afrys hovedkontor i Herlev.

Lysdesigns til byrum

Som ny direktør skal Mette Lyng Hansen fortsætte med at udvikle Light Bureaus vision om at skabe lysdesigns til forskellige typer af byrum.

- Jeg har familiemedlemmer, der har arbejdet professionelt i branchen i mange år, hvilket har givet mig både forståelse, indsigt og dynamik inden for belysning, udtaler Mette Lyng Hansen og tilføjer:

- Og efter mange år i arkitekturbranchen kan jeg bekræfte, at designet af dagslys og arkitektonisk belysning spiller en integreret rolle i udformningen af sammenhængende rumlige oplevelser.

Kort om Light Bureau

Light Bureau blev etableret i Storbritannien for over 25 år som full-service lysdesignbureau. I dag er firmaet til stede i Danmark, Storbritannien, Sverige samt Norge.

Light Bureau har mere end 100 specialister der arbejder med problemstillinger inden for lysdesign, herunder designere, ingeniører, arkitekter, antropologer, planlæggere, 3D- og VR-specialister og eksperter inden for kunst og kommunikation lokaliseret på kontorer i hele Skandinavien og Europa. 

I Danmark sidder teamet på Afrys hovedkontor i Herlev.

I Afry er Light Bureau en del af forretningsområdet Arkitektur & Design med mere end 500 kollegaer, der kombinerer design og ingeniørvidenskab.

Kilde: Afry

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.359