23948sdkhjf

VVSer vil kombinere netbutik og opgaver

Vestkystens VVS fra Thy står bag en ny internetbutik med VVS-artikler. Handel i netbutikken følges med en opfordring om at få VVS-virksomheden til at montere varerne.
Normalt anser butikker og håndværkere internettet som en konkurrent, der kan være endda meget svær at bide skeer med. Sådan ser man dog ikke på det hos Vestkystens VVS, der netop har åbnet egen internetbutik.

- På nettet kan vi sælge varerne til en pris, der matcher de billigste. Vores ønske med den nye webshop er at give kunderne et let overblik over, hvad de kan købe. I denne fase er vores primære målgruppe lokale, der kender os. På den måde bliver webshoppen en ekstra service for vores kunder, forklarer medindehaver af Vestkystens VVS, Torben Flye Jensen.

Den nyåbnede internetbutik har over 300 forskellige VVS-varer på de virtuelle hylder. Målet er, at udvalget med tiden skal blive meget større, og når varerne ikke skal stå i en fysisk butik, bliver der mulighed for at have et bredere sortiment.

Kunderne er eksperter
Vestkystens VVS arbejder ud fra den anskuelse, at kunderne er eksperter i, hvad de ønsker sig - og i hvad tingene koster. Derfor er det vigtigt, at tilbyde kunderne produkterne til konkurrencedygtige priser. Til gengæld hersker der ingen tvivl om, at når det handler om at opsætte de stadigt mere komplicerede VVS-installationer, så er Vestkystens VVS den rette samarbejdspartner til opgaven.

- Vi ser vores ekspertviden, som vores vigtigste handelsvare, og derfor opfordrer vi gerne kunderne til at købe VVS i vores webshop, og få os til at opsætte det, forklarer Torben.

Selvom kunderne nu kan købe højteknologisk VVS, så understreger Torben Flye Jensen , at det ofte er af afgørende betydning, at udstyret opsættes af fagfolk. Ellers risikerer man ikke at få det fulde udbytte af sine installationer.

Vestkystens VVS er stiftet i 1998. Firmaet beskæftiger p.t. 19 medarbejdere der arbejder med alle former for VVS arbejde, fjernvarme og blikkenslagerarbejde.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11