23948sdkhjf

Tegnestue inviterer kvartet ind i partnerkredsen

Næste skridt er taget i et rullende generationsskifte i JJW Arkitekter

JJW Arkitekter udnævner fire nye associerede partnere.

Med baggrunde som rumdesigner, bygningskon­struktør, Cand. Mag. i Litteraturvidenskab & Moderne kultur og diplomingeniør i bygningsdesign træder de fire nye associerede partnere ind i firmaets ledelse for at skabe et bredere fundament for virksomhedens videre udvikling.

Janne Raahauge Dyhr, Syreen Louise Kihm, Martin Oddershede og Nicolaj Gjøg, der alle er rekrut­teret blandt virksomhedens kernemedarbejdere, skal med udgangspunkt i deres forskellige faglige kompetencer være med til at styrke arkitektfirmaets fokus på tværfaglig rådgivning.

JJW Arkitekter

JJW Arkitekter beskæftiger ca. 60 medarbejdere og arbejder under overskriften ’Særliggørelse af det almindelige’ med nybyg, ombygning og renovering af boliger til unge, familier og ældre samt institutioner, skoler og arbejdspladser.

Virksomheden arbejder som rådgiver for en lang række kunder inden for det almene-, kommunale- og private - og tilbyder rådgivning i alle faser fra præprogrammering, over skitsering, projektering og udførelse til aflevering af færdigt byggeri.

Endvidere har JJW Arkitekter en stor afdeling for bygherrerådgivning.

Kilde: JJW Arkitekter

- Udvidelsen af partnerkredsen er et naturligt skridt i et rullende generationsskifte i JJW Arkitekter, og i bestyrelsen er vi utroligt glade for, at de fire nye associerede partnere har sagt ja til at blive en del af ledelsen, og vi ser meget frem til at arbejde sammen med dem om den fortsatte udvikling af JJW Arkitekter som uafhængig rådgivervirksomhed med et særligt fokus på det eksisterende byggeri, siger partner og bestyrelsesformand Lars Andersen.

JJW Arkitekter er i dag ejet af arkitekterne Katja Viltoft, David Ploug og Lars Andersen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096