23948sdkhjf

Byggematadors husfabrik i stor fyringsrunde

GMB Produktion siger farvel til en del af de 460 medarbejdere

Efterspørgslen på produktion og montering af elementbyggeri er ikke hvad den har været hos GMB Produktion i Fårvang. Nu koster det arbejdspladser, skriver Midtjyllands Avis.

- Det gør jo sindssygt ondt. Medarbejderne er det største aktiv, man har som virksomhed, og derfor er det aldrig sjovt. Det er en hård tid, siger adm. direktør i GMB Produktion, Jens Seehusen Christensen, til avisen.

Hvor mange af de 460 ansatte på byggematadoren René Birchs husfabrik, der præcis er tale om, ønsker direktøren ikke at komme nærmere end ”et større indhug”, der rammer både i produktionen og kontorarbejdspladser.

Store investeringer

GMB Produktion havde et overskud på 4,2 mio. kr. i seneste regnskabsår, der dækker perioden 1. juli 2022 - 30. juni 2023.

Selskabets ledelse påpeger i årsrapporten, at udviklingen skal ses i lyset ”af omfattende investeringer i udvikling af selskabets modulbyggeri indenfor bæredygtig, klimabevidst og prisvenlig byggeri.”

”Selskabet har i regnskabsåret investeret betydelige beløb i udvikling af produktionsprocesser medvidere, samt investeret betydeligt i produktionskapacitet. Herudover har selskabet ansat et større antal medarbejdere til support af den fremtidige strategi for selskabet,” fremgår det også af ledelsens kommentarer.

René Birchs ejerandel i GMB Produktion ApS udgør pt. 15,45 pct., men han sidder med 57,77 pct. stemmerettigheder, fremgår det af CVR.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171