23948sdkhjf

NCC-selskab afslutter flere års arbejde

Arbejdet på udbygningen og ombygningen ved Thyhallen i Thisted har stået på ad to omgange. Nu bliver det afleveret

Thyhallen i Thisted er blevet udbygget og moderniseret ad to omgange for at gøre stedet til rammen om sundhed, uddannelse og idræt.

Jakobsen & Blindkilde, som har arbejdet på de to etaper siden 2020, har nu afleveret byggeriet, hvor hallen og hovedbygningen står som et center for borgeraktiviteter og -sundhed i Thisted Kommune.

- Det er fantastisk at se hallen færdig med alle sine nye funktioner. Det har været et rigtigt godt samarbejde med alle parter, og vi er stolte af, at vi fik lov at stå for begge etaper af ombygningen, siger Steffen Sand, projektchef i NCC og Jakobsen & Blindkilde under NCC Building Nordics.

NCC-selskabet har udført arbejdet sammen med Cubo Arkitekter og rådgivere fra Niras.

Hovedbygningen i fokus

Anden etape af arbejdet med Thyhallen har haft fokus på hovedbygningen, der blevet bygget om til et multifunktionelt sundhedscenter, der ligger tæt på Professionshøjskolen, Thisted Gymnasium og Teknisk Gymnasium.

Nu står det nærmest - med bagmændenes ord - som et stort forsamlingshus for Thisted. Med nærhed til uddannelsesinstitutionerne er håbet, at det bliver et sted, hvor byens borgere kommer til at mødes og udfolde sig.

Det nye sundhedscenter er placeret øst for Thyhallen og er sammenbygget med den eksisterende indgang til Thyhallens foyerområde. Samlet er der 2.700 kvm nybygning og 2.700 kvm ombygning.

I stueplan er der indrettet behandlingsrum og træningssale. På første sal er der møderum, kantine og kontorarbejdspladser. I det nedre niveau under det eksisterende foyerområde er omklædningsfaciliteterne ombygget.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11