23948sdkhjf

For tredje gang: LM Byg vinder pharmabyggeri

Opgaven omfatter råhus i en kombination af betonelementvægge og søjler, bjælker og kompositdæk i stål samt udgravning og jordarbejde støbning 

Med en ny kontrakt i hus rykker råhusentreprenøren LM Byg til Hillerød. 

Byen oplever i disse år vækst med det nye supersygehus, Nyt Hospital Nordsjællad, og et stigende antal medicinalselskaber, som skaber arbejdspladser og tiltrækker flere borgere.

LM Byg skal bidrage til festen i rollen som storentreprenør på entreprisen "Lukket råhus" på byggeriet af nye produktionsfaciliteter i den nordsjællandske by. Hvem kunden er, oplyser entreprenørselskabet ikke.

- Det er en spændende opgave, vi har skrevet kontrakt på, og det er motiverende at bruge vores kernekompetence indenfor råhusbyggeri til at bidrage til bygherres udvidelse af produktionsfaciliteter, siger Frank Aarslew-Jensen, adm. direktør i LM Byg, i en pressemeddelelse. 

- Vi har for nyligt også skrevet kontrakt på to andre råhusopgaver til pharmaindustrien, det ene i regi af Pihlkonsortiet, og det må vidne om, at bygherrerne tror på, at vi kan løfte opgaven, tilføjer direktøren.

I Hillerød skal LM Byg opføre råhus i en kombination af betonelementvægge og søjler, bjælker og kompositdæk i stål. Herudover skal de stå for udgravning/jordarbejde, kloaker og rør, støbning af fundamenter og bundplade, levering og montering af vægge samt styring af underentrepriserne for stål, facader og tag.

Det er en spændende opgave, vi har skrevet kontrakt på, og det er motiverende at bruge vores kernekompetence indenfor råhusbyggeri til at bidrage til bygherres udvidelse af produktionsfaciliteter Frank Aarslew-Jensen, adm. direktør i LM Byg

Råhusentreprenøren har tidligere varetaget byggeriet af AGC Biologics og andre medicinalvirksomheders faciliteter, hvilket giver erfaring i forhold til de nye byggerier til pharmaindustrien.

Pharma er en kompleks industri, der stiller specifikke krav til sine faciliteter. Det gælder også byggeri til produktion, lager, kontor eller laboratorier. Opretholdelse af produktion og levering af produkter har topprioritet hos bygherrerne, og byggeri til pharmaindustrien kræver ofte hurtig eksekvering. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109