23948sdkhjf

Fire i spil til alment renoveringsprojekt

Jorton, Hansson & Knudsen, Enemærke & Petersen og Egil Rasmussen A/S kæmper om opgaven

Endnu et alment renoveringsprojekt rykker nærmere en hovedentreprenør. Denne gang drejer det sig om 54 bolig i Vindinggaardparken i Vejle, og ligesom mange andre steder skal der gøres noget ved facaderne, ventilationen, badeværelser og køkkener samt etableres tilgængelighedsboliger.

Boligerne er opført i 1971 og hører under Domea.

Boligorganisationen har nu prækvalificeret fire firmaer til at byde på helhedsrenoveringens hovedentreprise. Det viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

De fire entreprenørfirmaer er Jorton, Hansson & Knudsen samt Enemærke & Petersen og Egil Rasmussen A/S.

Vinderen får til opgave at renovere tre boligblokke, som alle er i tre etager plus kælder. Af de 54 boliger skal de 18 ombygges til tilgængelighedsboliger og de resterende 36 renoveres.

Renoveringen i Vejle var et af 13 projekter, som i 2021 blev valgt til og støttet af Realdania til at udarbejde en bæredygtighedsanalyse og gennem den blive endnu klogere på, hvordan renoveringen kan gennemføres endnu mere klimamæssigt optimalt.

Forventningen for den videre proces er, at der ventes betinget kontraktindgåelse i starten af juni efterfulgt af godkendelse af Skema B med budget efter licitationen hos kommunen og Landsbyggefonden i perioden 10. juni til 16. august.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157