23948sdkhjf

Frisk luft: Ventilationsvirksomhed får ny bestyrelsesformand

Christian Deichmann er ny formand for bestyrelsen i L. Øland Ventilation A/S

Der er sket udskiftning på bestyrelsesformandsposten hos Brøndby-virksomheden L. Øland Ventilation A/S. 

Virksomheden med tråde tilbage til 1981 ejes af franske Saint-Gobain. Og netop i Saint Gobain-regi er den nye formand hentet. 

Der er tale om Christian Deichmann med titlen director Strategic Projects Distribution, Nordic & Baltic, der har overtaget posten per 1. februar. 

Han vender tilbage til bestyrelsen, som han ellers trådte ud af i oktober 2021, fremgår det af det centrale virksomhedsregister, CVR. 

Han overtager efter Florent Pouzet, der har været i Danmark i et par år som adm. direktør for Saint-Gobain i Danmark, og som skal videre i et nyt job. 

- Christian overtager posten, fordi han kender forretningen og markedet godt – ikke mindst som følge af sine tidligere stillinger som CFO og COO for Saint-Gobain Distribution Denmark, oplyser virksomheden i et mailsvar.

L. Øland Ventilation gør sig inden for ventilation og isolering. Virksomheden beskæftiger ifølge CVR knap 200 ansatte og kom i sit seneste regnskab ud med en bruttofortjeneste på cirka 110 mio. kr. og et årsresultat på otte mio. kr. Regnskabet her dækker kalenderåret 2022.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11