23948sdkhjf

Kamco tager over i Gladsaxe

Der er indgået aftale med en ny entreprenør på Gladsaxe Fjernvarmes store udbygningsprojekt.
Det bliver Kamco, der skal afløse den nuværende entreprenør, når denne har afsluttet sit arbejde i de områder, hvor arbejdet i dag er i gang i Gladsaxe. Der vil således være en overgangsperiode, hvor der er to entreprenører i gang med fjernvarmearbejdet. Men efter sommeren vil Kamco være den entreprenør som fortsætter arbejdet.

Kamcos første tre opgaver bliver at etablere en fjernvarmeforsyning til Egeparken via kirkegården, forsyne Gladsaxe Gymnasium via Buddinge Hovedgade og lægge en fjernvarmeledning fra Tinghøjvej ned til Isbanevej.

Øget fokus på gener
En af udfordringerne ved fjernvarmeprojektet har tidligere været at begrænse perioden for gravearbejdet. Med valget af Kamco sætter Gladsaxe Fjernvarme fokus på denne udfordring.

I kontrakten med Kamco indgår nemlig nogle betingelser for, hvor længe gravearbejdet må være undervejs i de enkelte veje og ikke som tidligere, hvor rammerne var gældende for hele byområder. Målet er, at et fjernvarme hul skal være lukket igen indenfor tre uger. Aftalen med Kamco skal ikke kun reducere forsinkelser i gravearbejdet, men også minimere den økonomiske usikkerhed i projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095