23948sdkhjf

C. Erichsen & Søn holder flyttedag

Efter 99 år på Kræmmergade 11 i Varde, er el-installationsfirmaet C. Erichsen & Søn flyttet til Tømrervej 28 i Varde.
- Pladsen er blevet for trang og der er logistik problemer hver morgen, hvor alle firmabiler, der kæmper med at komme ind og ud af gården, siger direktøren Karsten Friis Nielsen og fortsætter:

- Desuden er vi delt på to locationer, med et lager i Storegade, det får vi nu samlet i gode lokaler på Tømrervej 28. Det vil hjælpe betydelig i dagligdagen. Vi har brugt det sidste år, på at finde den rigtige placering og ved et held finder jeg ud af at lejerne på Tømrervej 28 skulle flytte, så jeg fik en dialog i gang med ejerne af bygningerne, og ja nu flytter vi.

Direktøren tilføjer, at han har glædet sig til at tage de nye lokaler i brug og byde interesserede indenfor til en kop kaffe.

C. Erichsen og Søn har i dag 30 ansatte og udfører alle former for el-installationsarbejde. Firmaet er en del af TeknikGruppen som med afdelinger i Ikast, Vejle, Tørring og Horsens er over 100 ansatte, og gennem de øvrige afdelinger råder vi over specialkompetencer som f.eks. projektering og udførelse af ABA og videoovervågning samt spidsning af fibre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.284