23948sdkhjf

Bravida og Skou Gruppen giver kulturelt mødested plads i boligblok

Nyt center på Frederiksberg skal byde på kulturelle aktiviteter, mødested for lokale og lave daglige måltider til hjemløse

Nyt center på Frederiksberg skal byde på kulturelle aktiviteter, mødested for lokale og lave daglige måltider til hjemløse

Skou Gruppen har sammen netop taget fat på byggeentreprisen, hvor stueetagen i Frederiksberg Forenede Boligselskabers (FBB) boligblok på Betty Nansens Plads på Frederiksberg omdannes til et nyt multifunktionelt fælleshus.

- Det vil blive et spændende mødested for lokale beboere med tilbud om kulturelle aktiviteter og fællesspisning. Derudover vil stedet også producere daglige måltider til hjemløse, siger Frantz Rose, Skou Gruppens byggeleder for projektet, i en pressemeddelelse.

Sammen med fire håndværkere fra Skou Gruppen er Frantz Rose påbegyndt byggeentreprisen, der omfatter indretning af de fysiske rammer for det 520 kvm store samlingssted.

Skou Gruppen håndterer byggeentreprisen, og Bravida står for teknikentreprisen. Begge dele forventes afsluttet i maj, hvorefter et storkøkken og andet inventar vil blive installeret, så det nye mødested kan åbne til sommer.

Det nye samlingssted, der får navnet "Ved Betty Nansens Plads", vil blive drevet i et samarbejde mellem den socialøkonomiske virksomhed Kaffe Karma, den almennyttige forening JunkFood og FFB.

FFB er bygherre for det nye, multifunktionelle fælleshus, som realiseres med en generøs bevilling på 15,2 mio. kr. fra Den A.P. Møllerske Støttefond.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093