23948sdkhjf

Campus bliver forvandlet med træ

Der er gang i en om- og tilbygning af Campus Bøgehøj under Salling Group

Salling Groups uddannelsescenter er under forvandling. 

Der er tale om Campus Bøgehøj i Ebeltoft, som ligger i Nationalpark Mols Bjerge, og som hvert år besøges af op mod 20.000 elever, medarbejdere og ledere i Salling Group.

I sidste uge blev der taget første spadestik til en ny værelsesfløj, som erstatter en gammel, opføres i træ og kommer til at indeholde 80 værelser, skriver Salling Group i en pressemeddelelse og oplyser, at C.F. Møller Architects har tegnet ombygningen. 

I en nyhed på arkitektvirksomhedens hjemmeside fremgår det, at træmodulerne til den nye værelsesfløj bliver produceret på en dansk fabrik og bliver fragtet til Campus Bøgehøj, når de er færdige. 

"Det eneste, der skal gøres, når værelsesmodulerne ankommer, er at tilslutte installationer, færdiggøre facader, sætte senge, stole og sengetøj ind, ellers er værelserne klar til brug", lyder det her.

Udover anvendelse af træ etableres ladestandere og solceller, ligesom der arbejdes med lokal afledning af regnvand samt grønne sedumtage.

- Forhåbentlig vil den nye værelsesfløj ikke blot sende et signal med sit CO2-aftryk, men også være med til at øge klimabevidstheden hos alle de gæster, som kommer til at bruge bygningen, siger Klaus Toustrup, partner og arkitekt hos C.F. Møller Architects.

Indeholder flere dele

Forvandling af Campus Bøgehøj tæller også en renovering af de eksisterende Campus-bygninger. Der etableres et konferencelokale med plads til 180 personer samt en rooftop med restaurant og tagterrasse, hvor 180 spisende gæster kan sidde. Der opføres også en lobby med plads til gruppearbejde.

- Bøgehøj er en stærk kulturinstitution i Salling Group, og fornyelsen passer perfekt til ind i vores fælles retning og det, vi gerne vil være kendt for: Her uddanner vi nye kolleger, der skal ud at skabe gode kundeoplevelser og være stærke repræsentanter for den kultur, de er en del af, og som rummer både en udvikling inden for kønsdiversitet og ikke mindst omtanke for klimaet, siger adm. direktør i Salling Group, Anders Hagh.

Forventningen er, at byggeriet af værelsesfløjen står klar i løbet af efteråret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11