23948sdkhjf

Ny svømmehal: Søger totalentreprenør med solid økonomi

Udbuddet gennemføres som en totalentreprisekonkurrence i omvendt licitation. Entreprisesummen er sat til 94 mio. kr.

Vandglade entreprenør med en solid økonomi skal stille sig klar ved bassinkanten.

Aabenraa Kommune udbyder nu en totalentreprisekontrakt på projektering og opførelse af en ny svømmehal ved Aabenraa Arena

Byggeriet omfatter cirka 2.100 kvm ny svømmehal inklusive omklædning og varmtvandsbassin med videre samt cirka 700 kvm kælder, samt ombygning af eksisterende foyer og mødelokaler. Hertil kommer udskiftning af tag over legebassin og nedrivning af eksisterende svømmehal.

Udbuddet gennemføres som en totalentreprisekonkurrence i omvendt licitation med en totalentreprisesum på 94 mio. kr. Det viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterdatabase for udbud og projekter.

Interesserede totalentreprenører skal lægge deres bud på bordet hos Aabenraa Kommune senest 22. marts.

Erfaring og økonomi

Aabenraa Kommune vil udvælge fire ansøgere til den videre proces, hvis der kommer mere end fire egnede ansøgere.

Kravene, som bliver stillet til de meste egnede entreprenører, kredser blandt andet om tilstrækkelige finansielle og økonomiske formåen. Ansøgerne skal således som minimum have haft en årlig omsætning de seneste tre regnskabsår på 150 mio. kr., en positiv egenkapital i samme periode, samt en soliditetsgrad i senest regnskabsår på minimum 15 pct.

Desuden vil kommunen lægge vægt på ansøgernes erfaring med udførelse af svømmehalsbyggeri.

Tildelingskriterierne er fordelt på funktionalitet og sammenhæng samt arkitektur, teknik og drift og vedligeholdelse samt bæredygtighed og endelig proces og organisation. De tre kriterier vil blive vægtet med henholdsvis 40, 40 og 20 pct. 

Når processen er afsluttet og valget truffet, ventes byggeperioden at strække sig fra fjerde kvartal i år til tredje kvartal 2028.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125