23948sdkhjf

Teknikentreprenør vinder stor opgave på KU-Life

Wicotec Kirkebjerg har vundet entrepriserne på el-, VVS- og rengasinstallationerne på opførelsen af det nye Copenhagen Plant Science Center på Københavns Universitet.
Teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjerg gjorde noget særligt, da man på en gang bød ind på tre entrepriser på opførelsen af det nye Copenhagen Plant Science Center på Københavns Universitet (KU LIFE).

Satsningen viste sig at være en god ide, idet firmaet vandt licitationen på el-, VVS- og rengasinstallationerne. Det oplyser tilbudschef og afdelingsleder Bent Huus til Building Supply.

Entrepriserne har en samlet værdi på ca. 34 mio. kr. Arbejderne skal ifølge bygherrens planer udføres i løbet af 2014. Bygningsstyrelsen er bygherre på KU Life - Det Biovidenskabelige Fakultet på Frederiksberg, og arkitekt på nybyggeriet er Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S.

Glæder sig til arbejdet
Opgaven omhandler 6.825 m² nye laboratorie- og undervisningsfaciliteter i form af en tilbygning til det eksisterende undervisnings- og forskningsbyggeri, der funktionelt og visuelt giver sammenhæng og kvalitativt løft til det eksisterende byggeri.

Det er da også en opgave, som projektleder Jørgen Svendsen fra Wicotec Kirkebjergs afdeling i Hvidovre ser frem til:

- Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med både bygherre og driftspersonalet på KU på Frederiksberg i forbindelse med opførelsen af nybyggeri samme sted for KU Skov & Landskab i 2009/10 og i forbindelse med opførelsen af nye kontor- og laboratoriebygninger til Institut for Fødevarer i 2012/13, forklarer Jørgen Svendsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109