23948sdkhjf

Palsgaard sælger kvistproduktionen

Palsgaard Gruppen ønsker at fokusere på sine kerneområder og har derfor indgået aftale med Attic Group om et salg af aktiviteterne for kvistproduktion.
Pr. 1. september overtager Attic Group A/S Palsgaard Gruppens kvistproduktion. Med aftalen øger Attic sit omsætningsgrundlag med mere end 30 procent, mens det for Palsgaard Gruppen giver mulighed for at sætte yderligere fokus på kerneområderne; træspær og træelementer samt stigende eksport til Norge og Tyskland.

- Vores kvistforretning har i mange år været en aktivitet, vi ikke har kunnet tjene penge på. Derfor vælger vi nu at gå ud af kvistproduktion. I stedet fokuserer vi skarpt på de øvrige dele af vores forretning, herunder vores stigende eksport til Norge og Tyskland, siger administrerende direktør i Palsgaard Gruppen, Christian Vindstrup. Han understreger, at beslutningen ikke får negative konsekvenser for hverken kunder eller medarbejdere.

- Med overdragelsen af aktiviteten til Attic, som vi kender som en yderst kompetent kollega, har vi sikret kunderne en kvalificeret leverandør fremover. Og det høje aktivitetsniveau i fabrikkens øvrige afdelinger sikrer, at de frigjorte kvistmedarbejdere kan overføres til andre funktioner i Hampen, siger Christian Vindstrup.

Flere medarbejdere hos Attic
Palsgaard har i en årrække produceret kviste på sin fabrik i Hampen og beskæftiger her i øjeblikket otte medarbejdere i kvistproduktionen. I løbet af efteråret lukkes kvistproduktionen i Hampen ned, i takt med at de igangværende ordrer færdigproduceres. Fremover vil al produktion foregå på Attics fabrik i Årslev.

- Vi er glade for at overtage Palsgaards kvistproduktion. Det er en væsentlig aktivitetsforøgelse, som er af afgørende betydning i det nuværende svage marked. Vi har både kapacitet og kompetencer til at servicere kunderne på samme høje niveau, som vi altid har gjort. Med overtagelsen øger vi vores omsætning markant, hvilket giver mulighed for at skabe en endnu mere rentabel forretning, siger Attics administrerende direktør, Martin Tholstrup.

Attic beskæftiger i dag 20 medarbejdere, og Martin Tholstrup vurderer, at overflytningen vil skabe 4-6 nye arbejdspladser til faglærte og ufaglærte inden for tømrer- og blikarbejde.

Lederen af Palsgaards kvistproduktion Michael Rosen Madsen overgår til Attic, hvor han bliver ny salgschef. De øvrige medarbejdere overføres til andre afdelinger på Palsgaards fabrik i Hampen. Palsgaards kvistkunder vil fremover blive serviceret fra Attic, hvor den personlige kontakt til Michael Rosen Madsen vil kunne fortsætte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094