23948sdkhjf

Alternativ åbning af 270.000 kvm transportcenter

Projektudviklingsfirmaet Mortensen og søsterselskabet HM Entreprenør har afsluttet det store projekt på halvandet år

Et alternativt snoreklip blev markeringen på åbningen af Recharge City, et 270.000 kvm parkerings- og opladningscenteret ved Horsens.

Transportminister Thomas Danielsen indviede det store center ved at køre en ellastbil gennem et bånd, som de to borgmestre fra Horsens og Hedensted kommuner holdte.

Bag står Recharge City står den lokale entreprenør Michael Mortensens projektudviklingsvirksomheden Mortensen. Horsens-entreprenørens bygge- og anlægsfirma HM Entreprenør A/S har også stået for selve arbejdet – selskabets mest markante projekt de seneste år.

Visionen med det store parkerings- og rasteareal er at sikre bedre forhold for chauffører i transportbranchen. Projektet har stor bevågenhed, da det er det første og største sikrede parkeringsanlæg med EU-platincertificering i Europa.

- At opføre Europas første og største EU-platincertificerede parkerings- og opladningscenter er i en liga for sig, udtaler projektdirektør i Recharge City, Charlotte Ørnsvig, i en pressemeddelelse.

- Vi håber, at Recharge City med tiden bliver det foretrukne stop på vejen for alle på farten – men vi ved også, at det kommer til at tage noget tid, for det kræver tilvænning, adfærdsændring og vilje fra os alle om at sikre bedre forhold for chauffører, fortsætter hun.

Det er blot halvandet år siden, at der blev taget første spadestik til store projekt.

Siden da er de 270.000 kvm bar landbrugsjord blev omdannet til først en stor byggeplads, og nu står hele parkerings- og opladningscenteret færdigt med 450 parkeringspladser til lastbiler, et hotel, restauranter, tankstation, et fitnesscenter, erhvervslokaler, værksteder, truckdieselanlæg, el-ladepark og meget andet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125