23948sdkhjf

Installatørens grønspættebog bliver mobil

Grundfos har lanceret en opdateret og ikke mindst digital udgave af Installatørhåndbogen.
Den trykte udgave af den 214 sider store Installatørhåndbogen fra Grundfos er afløst af en overskuelig digital udgave. Det oplyser Grundfos i en pressemeddelelse.

Med den nye udgave kan installatører hurtigt få svar på alt fra pumpevalg til installationsvejledning og fejlfinding på computer, tablet eller smartphone.

Den digitale udgave er indrettet med indholdsfortegnelse som knapper, der skal gøre det let at finde de informationer, man søger. Installatørhåndbogen er inddelt i afsnit for henholdsvis ’Varme og anlæg’, ’Vandforsyning’ og ’Spildevand’, og hvert afsnit kan downloades for sig, hvis ikke man har brug for den samlede håndbog. I hvert afsnit er der en gennemgang af applikationer og tilbehør, vejledning i valg af pumper, tip og gode råd – bl.a. om fejlfinding – samt nyttig, teoretisk viden.

Håndbogen bygger på mange års erfaringer og tilbagemeldinger fra installatører og grossister om de behov, der er for informationer, når man står ude hos kunden. Skulle der være spørgsmål, som bogen ikke giver svar på, indeholder den også kontaktoplysningerne til rådgiverne hos Grundfos.

Installatørhåndbogen er udgivet som iPaper-udgave, der kan læses på både PC, Mac, iPad, iPhone, Android-enheder og Windows Phone platformen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078