23948sdkhjf

Håndverksgruppen indsluser nyt malerfirma

Malerfirmaet Seehusen i København er nu en del af Håndverksgruppen i Danmark

Tre nye virksomheder er kommet til den danske del af Håndverksgruppen i år. 

Den nyeste tilføjelse er malerfirmaet Seehusen i København, der udfører malerarbejde for virksomheder, boligforeninger og entreprenører i Københavnsområdet og på Sjælland.

Seehusen, der har base i Rødovre, har været familieejet og ledet af fire generationer, siden det blev etableret i 1892. 

Den nuværende ejer og fjerde generation, Peder Axelsen, har drevet virksomheden de seneste 25 år. Derudover ejer 12 af medarbejderne også aktier i virksomheden. 

- Hos Seehusen er vi en miniudgave af Håndverksgruppen. Vores otte malermestre driver hver deres lille virksomhed og hjælper hinanden internt. Når vi nu bliver en del af Håndverksgruppen, tror og håber jeg, at disse synergier kan realiseres i endnu større skala, siger Peder Axelsen i en pressemeddelelse. 

Her lyder det, at virksomheden i alt har 75 medarbejdere og en årlig omsætning på 61 mio. kr.

- Det er en stor glæde og en tillidserklæring, at de ønsker at fortsætte deres familiearv med os, siger Frederik Stage Olsen, adm. direktør for Håndverksgruppen i Danmark. 

Med Seehusen ombord har Håndverksgruppen nu en samlet årlig omsætning på omkring 450 mio. kr. i Danmark. 

De to øvrige virksomheder, der er blevet en del af gruppen i år, er Malermester Svend Aage Sørensen fra Hillerød og malerfirmaet Staubo i København. I alt har koncernen 16 malerfirmaer i den danske portefølje. 

Håndverksgruppen gjorde sin entré i Danmark i december 2022. Koncernens erklærede mål er at blive markedsleder inden for overflader. 

Om Håndverksgruppen

  • Håndverksgruppen blev etableret i juli 2020 i Norge, hvor 30 lokale håndværksvirksomheder gik sammen om at danne en gruppe. Siden da har Håndverksgruppen etableret sig i Sverige (april 2021), Danmark (november 2022) og Tyskland (september 2023). I dag har Håndverksgruppen 137 håndværksvirksomheder i de fire lande.
  • Håndverksgruppen har en samlet omsætning på mere end 6,8 mia. norske kr. og beskæftiger omkring 4.400 medarbejdere.
  • Håndverksgruppen er ejet af medarbejdere og FSN Capital.
  • Gruppens virksomheder tilbyder alle former for overfladebehandling inden for maling, fliser, murværk og gulvbelægning.

Kilde: Håndverksgruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094