23948sdkhjf

Nyt Sjælsø: Kun underskrifterne mangler

Der arbejdes intenst på at rejse et nyt selskab i kølvandet på Sjælsø Gruppens konkurs.
Da Sjælsø Gruppen i sidste uge blev taget under konkursbehandling oplyste selskabet, at planen var at etablere et managementselskab til at videreføre de projekter, som ikke er omfattet af konkursen.

Ifølge dagbladet Børsen er dette selskab nu meget tæt på at være en realitet. Avisen har været i kontakt med den ene af de to kuratorer, advokat Andreas Kærsgaard Mylin fra Accura, som forventer en afklaring i løbet af højst nogle dage.

- Underskrifterne er ikke på plads endnu. Men jeg vil sige, at vi er meget tæt på, at det kan flyve, sagde han til Børsen mandag aften.

Selskabets primære opgave bliver at videreføre projekterne Margretheholm, Teglholmen, Søborg Huse samt Sjælsøs rækkehusprojekt i Egå, men Andreas Kærsgaard Mylin vil ikke afvise, at selskabet med tiden vil kunne udvikle nye projekter fra bunden.

Ifølge Børsen er den tidligere topchef i Sjælsø, Flemming Joseph Jensen, udset til at indtage positionen som administrerende direktør, og det nye selskab ventes at få en lønsum svarende til cirka 35 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093