23948sdkhjf

Ingen bud på stort udviklingsprojekt - alligevel er borgmester positiv

Trods fravær af bud har borgmester i Glostrup Kommune ja-hatten på, når det gælder et udviklingsprojekt centralt i Glostrup, og vil se på udbud endnu engang

Deadline er nået, men bud er der ikke kommet nogen af på et udviklingsprojekt på samlet 40.000 kvm i Glostrup. Det skriver Sjællandske Nyheder

Ej heller PFA, der har været med til at lægge planerne for det kommende byggeri, og som har betalt for arkitekttegninger, har valgt at byde ind. Det hænger ifølge ejendomschef i PFA, Peter Morgen, sammen med rentestigninger og højere byggeomkostninger. De spænder ifølge ejendomschefen ben for at realisere "et projekt med betalbare boliger til det udbudte prisniveau", forklarer han til det lokale medie.

Alligevel har borgmester Kasper Damsgaard (S) ja-hatten på. 

– Vi vælger at se det fra den positive side. Vi får mulighed for at se på udbuddet endnu en gang. Vi har haft en dialog med markedet, og vi mener stadig Glostrup er et attraktivt sted at investere, men det har givet anledning til at se på, hvordan vi har skruet vores udbud sammen, siger han til Sjællandske Nyheder.

En mulighed i et nyt udbud er at splitte projektet op. Dertil kommer, at PFA i et nyt udbud ikke vil have forkøbsret i et nyt udbud, som de havde i det første, lyder det. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093