23948sdkhjf

Generationsskifte: Tetriis-entreprenør får ny direktør

Entreprenørvirksomheden Rasmus Friis A/S får en ny og velkendt adm. direktør

Nye vinde blæser hos entreprenør-virksomheden Rasmus Friis A/S.

Fra 1. april satte Søren Laubjerg Daugaard sig til bords som ny adm. direktør hos den mere end 30 år gamle entreprenør-virksomhed, der er en del af Tetriis-koncernen.

- Søren har været min makker i mange år, og jeg er helt tryg ved at overdrage stafetten til ham. Selv glæder jeg mig til at komme tilbage til udviklingsprojekterne, siger afgående adm. direktør Michael Borchers i en pressemeddelelse.

Han vil nu hellige sig arbejdet med virksomhedens nye forretningsområde, totalentreprise med udvikling (TEU), som i de kommende år skal fylde blandt tilbuddene hos Rasmus Friis.

Tetriis-koncernen

Tetriis-koncernen samler ejendomsudvikling, totalentreprise og asset management og dækker dermed værdikæden. Selskabet udfører totalentrepriser, renovering og konceptbyggeri, samt leverer asset management og håndterer porteføljer i hele landet.

I koncernen er blandt andet ejendomsudvikleren Tetriis og totalentreprenøren Rasmus Friis A/S.

Kilde: Tetriis A/S

Søren Laubjerg Daugaard har ledelseserfaring fra blandt andet Sjælsø Gruppen, Pihl & Søn og NCC. Siden 2012 har han været ansat i Tetriis-koncernen, og de seneste tre år har Søren Laubjerg Daugaard som  partner og vicedirektør indgået i direktionen, som sidste år også blev udvidet med CTO Rasmus Hougaard. 

Efter års forberedelser kulminerer parløbet mellem Michael Borchers og Søren Laubjerg Daugaard nu i generationsskiftet.

- Søren har gjort et fantastisk stykke arbejde i direktionen og har gennem årene gjort sig klar til at løfte en vigtig arv. Søren er grundig, arbejdsom – den sindige jyde – og et godt supplement til både mig og koncernledelsen generelt, siger Rasmus Friis, stifter og medejer af både Tetriis og Rasmus Friis.

Styrke i koncernen 

Den nye adm. direktør opridser klare ambitioner for sit kommende virke, i særlig grad synergierne mellem Tetriis-koncernens egne koncepter:

- Vi er i år gået i luften med forretningsområdet Totalentreprise med udvikling, hvor vi vil tage vores kunder i hånden og følge dem hele vejen fra site-finding, byggeri og til igangsættelse og drift, fortæller Søren Laubjerg Daugaard.

- Det bliver et vigtigt fokuspunkt for mig at tage del i styrkelsen af vores full-service leverance, at inddrage nye teknologier og ikke mindst vedligeholde vores store talentmasse som en innovativ og attraktiv virksomhed, tilføjer han.

Første kvartal af 2024 har budt på en række nye projekter for entreprenørfirmaet.

Under eget tag fylder de indledende arbejder på et stort udviklingsprojekt og mere end 300 boliger i Hillerød, som skal opføres for Tetriis. På den eksterne linje har man taget fat på et nyt medborger- og sundhedshus i Ishøj Kommune under navnet Brohuset. I den kommende tid tager entreprenøren blandt andet første spadestik på Odsherred Forsyning og børnehuset Akeleje i Jyllinge samt færdiggør et renoverings- og udbygningsprojekt på Frederiksborg Gymnasium.

RASMUS FRIIS A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 40,1 46,2
Resultat af primær drift 9,9 18,9
Resultat før skat 16,2 23,0
Årets resultat 13,2 18,0
Balancestatus 152,3 135,5
Egenkapital 52,8 51,2
Antal ansatte 25 30
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11