23948sdkhjf

Nystiftet rådgiver får rolle på 485 millioners hotelprojekt

Familieejet tysk ejendomsselskab vil etablere nyt hotel på Frederiksberg. Med på holdet er selskab, som netop er etableret af duo bag problemramte Oskar Group

Det familieejede tyske ejendomsselskab ECE Group har købt en kontorejendom på Frederiksberg, som nu skal omdannes til et nyt hotel. 

Hotellet skal efter planen indeholde cirka 210 værelser fordelt på cirka 7.600 kvm, og ECE vil i alt investere omkring 485 mio. kr. i projektet. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

ECE har købt grunden, hvor der har været et igangværende udviklingsprojekt af en tidligere kontorbygning, af TPG Angelo Gordon.

Blandt samarbejdspartnerne finde man Oskar Jensen Development, Robert C. Spies og Kromann Reumert. Førstnævnte bliver serviceudvikler og lokal partner.

Oskar Jensen Development er netop blevet etableret af Henrik Wessmann Jensen og Jesper Brinkmann.

Det skete - som beskrevet tidligere på måneden - i kølvandet på rekonstruktionen i Oskar Group, og det nye selskab fortsætter ifølge bagmændene den historie, som Henrik Wessmann Jensens far, Oskar Jensen, begyndte i 1955. Fokus for det nystiftede selskab er officielt på at være rådgiver for ejendomsejere.

- Vi har et dybdegående kendskab til ejendomsudvikling i hovedstadsområdet, og vi glæder os til at bringe al vores ekspertise og erfaring i spil her for at skabe et nyt og moderne hotel, som vil være til glæde og gavn for både lokalsamfundet og de mange besøgende gæster, udtaler adm. direktør Jesper Brinkmann.

Over et år til byggestart 

Der er nu indledt et samarbejde i gang med Frederiksberg Kommune om at udarbejde en projektrelateret udviklingsplan, der skal gøre det muligt at etablere hotellet.

Så snart de planlægningsmæssige krav er opfyldt, forventes byggeriet at gå i gang i anden halvdel af 2025, og hotellet forventes at stå færdigt i begyndelsen af 2027.

Hoteloperatøren er endnu ikke fastlagt, men ECE oplyser, at forhandlingerne med en række potentielle og velkendte hoteloperatører allerede er langt fremme.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109