23948sdkhjf

Solars omsætning falder

Grossitvirksomheden solgte meget mindre i 1. halvår af 2013 i forhold til i 2012
Første halvdel af 2013 var præget af svære markedsvilkår særligt i Solars selskaber i Holland, Tyskland og Polen, hvor selskaberne oplevede tocifret negativ vækst. Det skriver selskabet i sit regnskab for 1. halvår. Resultatet før skat blev på 17 mio. kr.

- Vi arbejder fokuseret på at vende udviklingen. Vi ved, at vi traditionelt kommer sent ind i et efterfølgende opsving, så det er vigtigt at både ledelse og medarbejdere i organisationen bevarer tålmodigheden trods de svære markedsbetingelser i øjeblikket, siger koncernchef Flemming H. Tomdrup til regnskabet.

Omsætningen for 2. kvartal af 2013 blev på 2,8 mia. k. Det er en nedgang i omsætningen på 120 mio. kr. i forhold til samme periode i 2012. I forhold til 1. halvår af 2012 er omsætningsfaldet på 400 mio. kr.

Solar A/S er en børsnoteret grossistvirksomhed og blandt Nordeuropas førende tekniske grossister inden for el-artikler samt vvs- og ventilationsprodukter. Solar tilbyder både produkter, viden og løsninger.

Koncernen, der har hovedsæde i Kolding, har datterselskaber i Danmark inkl. Færøerne, Sverige, Norge, Holland, Belgien, Tyskland, Polen og Østrig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08