23948sdkhjf

Heibæk bygger fundamenter for fremtiden

Grønnere byggeri -det er mantraet i Heibæk. Ambitionerne er tårnhøje, og der hersker en urokkelig tro på, at selv en solid disciplin som fundamentstøbning kan blive mere CO2-neutral. Her er det nyeste skud på stammen ingen undtagelse.

Byggebranchen er ikke øverst på listen, når det kommer til bæredygtighed. Men tiderne skifter, selv inden for traditionel byggeri, hvor Heibæk er klar til at give byggebranchen et spark i den grønne retning.

“Vi bygger ikke kun bygninger. Vi bygger fremtiden! Og vi er her for at inspirere og præge alle i branchen til at gøre det samme, da vi mener, at alle har et fælles ansvar
for den verden, vi bygger i”.

Sådan fortæller Morten Heibæk, ejer af Heibæk Entreprenør A/S, med stort engagement,
når han fortæller om filosofien bag Heibæks arbejde med bæredygtige alternativer.

Et bæredygtigt Buzz

Heibæk er ikke bleg for at gå forrest i implementeringen af nye grønne alternativer, og her er det nyeste skud på stammen, den nye VW ID BUZZ Cargo, bestemt ingen undtagelse.

”Vi vil ikke bare bygge, vi vil bygge med omtanke! Og beton er ikke ligefrem letvægt, når det gælder CO2, men vi søger stadig nye muligheder, der kan være med til at lette
byrden”, siger Morten Heibæk, Heibæk Entreprenør A/S.

Heibæk har hovedsæde i Horsens, men dækker kunder i hele Jylland og Fyn. Derfor var det oplagt at undersøge nye grønne alternativer til transport, og her er den nye elektriske varebil den første i rækken af elektriske køretøjer, der skal udskifte bilpakken.

Der skal derfor ikke herske nogen tvivl om, at Heibæk gerne går forrest i udviklingen af mere bæredygtig byggeri -uanset om det kommer til klimavenlige materialer, de nye krav i ESG (Environmental, Social Governance) rapporterne eller vejledning indenfor området.

”Beton er nødvendig i vores arbejde med fremtidens fundamentstøbning, men det betyder ikke, at vi ikke kan tænke nyt. Vi ser ud over begrænsningerne og udforsker alternative veje til at nedbringe vores CO2-aftryk.”

Ved spørgsmål kontakt Morten Heibæk, ejer af Heibæk Entreprenør A/S, på tlf. 70 70 10 40

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078