23948sdkhjf

Anlægsentreprenør vinder motorvejsudvidelse til 270 millioner kroner

Udvidelse af små seks kilometer motorvej til seks spor ventes færdig i sommeren 2026

Munck Havne & Anlæg tager en bid af den milliarddyre motorudvidelse mellem Skanderborg og Vejle.

Anlægsentreprenøren har vundet udvidelsen af den 5,8 km lange strækning mellem Ris Bæk og Skanderborg fra de nuværende fire til seks spor.

Værdien af kontrakten ligger på 270 mio. kr. Det viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

For de mange millioner skal Munck-selskabet ud over de ekstra spor etablere 900 meter kommuneveje, sætte færdsels- og vejvisningstavler op samt opsætte 700 meter støjskærm, som skal reducere støj til de omkringliggende naboer.

De forberedende arbejder igangsættes med det samme, mens vores folk og maskiner vil kunne ses på strækningen fra maj måned. Projektet forventes færdigt i sommeren 2026.

Motorvej for 3,5 milliarder

Den 5,8 km strækning er en del af en større udbygning af E45 mellem Vejle og Skanderborg, hvor den cirka 38 km lang strækning skal udbygges fra de nuværende fire til seks spor. Anlægsudgifterne ventes at løbe op i samlet 3,5 mia. kr. og indgår i Infrastrukturplan 2035.

Som led i udvidelsen af selve motorvejen skal rampeanlæg, broer, krydsende veje med mere tilpasses den bredere motorvej.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079