23948sdkhjf

Bygherre overtager nøgleprojekt i milliardkonkurs

Boligprojekt i Hørsholm er på skinner igen efter Dansk Boligbygs konkurs. En forsinkelse er dog ikke til at komme udenom, fortæller bygherre

I Hørsholm er der igen gang i en del af PH Park, som ellers gik i stå som følge af Dansk Boligbygs konkurs i slutningen af februar.

Bygherren, ejendomsudvikleren Calum, står nu for projektet PH Park Premium med 60 ejerlejligheder.

- Vi har selv overtaget styringen af byggeriet og sat et nyt entreprenørhold, der får gjort det sidste færdigt. Det har kostet en masse ekstra arbejde- og der er mange formalia, der skal ordnes når man skal feje op efter andre, men det er heldigt, at var vi så langt fremme med projektet, fortæller kan udviklingsdirektør hos Calum, Jesper Korsbæk, til SN.dk.

Calum er bygherre på tre af de fire byggefelter i PH Park.

Kort efter konkursen hos Dansk Boligbyg fortalte Jesper Korsbæk til Licitationen, at det sidste af ejendomsudviklerens tre byggefelter var to måneder fra aflevering.

- Konkursen er kommet som lyn fra en klar himmel. Der venter os en stor oprydningsopgave, som vi nu tager fat på, sagde han dengang.

Nu er status på oprydningen efter konkursen hos den store entreprenørvirksomhed, at det koster et par måneder i tidsplanen. Aflevering ventes nu 1. juli, lyder det fra udviklingsdirektøren.

Medvirkende til milliardkonkurs

Efter konkursen i Dansk Boligbyg er det kommet frem, at byggeriet i PH Park er et af to projekter, som var skyld i den opsigtsvækkende konkurs. Det andet er projektet Skovlunde Bymidte.

Kurator Henrik Steen Jensen har blandt andet oplyst til Licitationen, at de to sjællandske projekter kostede entreprenørvirksomheden mere end 100 mio. kr. i likviditet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113