23948sdkhjf

Typehuskæmpe lander ny rækkehusopgave

Boligerne bliver opført af elementer, der er produceret på Huscompagniets egen fabrik

Huscompagniet skal opføre 43 rækkehuse i Nivå for Alfa Development. Byggeriet forventes at gå i gang i efteråret.

- Vi har haft en utrolig god proces med Alfa Development omkring deres ambitiøse projekt på Stark-grunden i Nivå, og vi er derfor utrolig glade for at vi nu for alvor kan sætte skub i dette projekt og det fremtidige samarbejde med Alfa Development, fortæller Christopher Tranæs, projektudviklingsdirektør i Huscompagniet, i en pressemeddelelse.

Meldingen fra den børsnoterede typehuskæmpe kommer mindre end en uge efter, at udvikleren kunne fortælle, at lokalplanen for udviklingen af området var blevet vedtaget.

Fra egen fabrik

Boligerne bliver opført af elementer, der er produceret på Huscompagniets egen fabrik. De vil være i både et og to plan med størrelser mellem 86 og 120 kvm, og er tænkt som familieboliger og hjem for seniorer. Derved skal boligerne henvende sig til en bred målgruppe.

Partner oplyser ikke noget om økonomien i aftalen. Data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter, anslår dog entreprisesum til cirka 135 mio. kr.

Det nye boligområde i Nivå bliver nabo til Nivågaard teglværk og den fredede ringovn der har været på stedet siden Dronning Louise anlagde det tilbage i 1701.

Lokalplanen til området er vedtaget, men man afventer fortsat endelig byggetilladelse, inden byggeriet igangsættes.

Boligerne forventes at stå klar i starten af 2026.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11