23948sdkhjf

Pihl-konkurs: 90 projekter i problemer

Der kan gå måneder, før kurator har overblik over kravene efter konkursen i E. Pihl & Søn.
Spørgsmålene er mange efter mandagens konkurs i E. Pihl & Søn. Ifølge Berlingske Business er i alt 90 projekter uafklarede på nuværende tidspunkt.

- Vi sidder med projekterne og skal få så mange penge som muligt hjem til konkursboet. Vi forventer op til weekenden at være klar med dataene, og derefter kan salgsprocessen gå i gang, siger kurator Henrik Steen Jensen fra Holst Advokater til avisen.

Tirsdag blev det offentliggjort, at arbejdet med Ny Nørreport videreføres af konsortiepartneren Aarsleff . Udviklingsselskabet By & Havn har desuden været ude med meldinger om, at byggeriet af FN Byen er så fremskredent, at konkursen ikke ventes at medføre større problemer.

E. Pihl & Søn rådede pr. 31. december 2012 over en ordrebeholdning på 4,7 mia. kr.

Spreder sig som ringe i vandet
Aarsleff har allerede meddelt, at man har 30 mio. kr. til gode hos Pihl, og køen af byggefirmaer med krav ser ud til at blive lang.

Henrik Steen Jensen fortæller således til Jyllandsposten, at Pihls underleverandører ikke har modtaget betaling for arbejde udført efter den 1. juli. Han vurderer på den baggrund, at underleverandørerne kan have op mod 200 mio. kr. til gode. Der kan dog gå 3-4 måneder, før der er et samlet overblik over kravene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095