23948sdkhjf

Kloakkæmpe køber op

Norva24’s omsætning i Danmark stiger med tæt på 50 procent som følge af opkøbet

Et af Nordens største selskaber inden for service af underjordisk infrastruktur (UIM) og kloakservice, Norva24, styrker sin position i Danmark markant med købet af konkurrenten Nordic Powergroup.

Med opkøber stiger kloakkæmpens omsætning i Danmark med tæt på 50 pct.

- Købet af NPG er en vigtig del af vores strategi om at styrke Norva24’s førende markedsposition inden for avancerede UIM-tjenester, samt vores tilstedeværelse i Danmark – et af vores kernemarkeder, siger Tim Norman, adm. direktør for Norva24 Danmark, i en pressemeddelelse.

- Vi byder NPG’s omkring 80 medarbejdere velkommen til Norva24-koncernen, hvilket bringer komplementære kompetencer og styrker vores servicetilbud især inden for industriservice, fortsætter den danske direktør.

Norva24 oplyser ikke omsætning. I seneste årsrapport, som dækker 2022, var selskabets bruttofortjeneste 142 mio. kr., og der var i gennemsnit 142 heltidsansatte. 

Datterselskab

NPG’s omsætning var 138 mio. kr. med en EBIT-margin på 14,2 pct. i de seneste 12 måneder frem til 31. marts 2024. Selskabet opererer i hele Danmark med hovedkontor i Greve.

Dette er vores andet opkøb annonceret på kun to uger, og vi har flere i vente. Vores pipeline af potentielle opkøbsemner er omfattende Henrik Norrbom, Norva24 Groups adm. direktør

NPG’s tjenester omfatter de fleste af de almindelige UIM-tjenester med særligt fokus på industriservice. Kunderne er blandt andet offentlige forsyningsselskaber, fjernvarmeleverandører, biomasseanlæg, fødevareproduktionsanlæg samt maritime- og olieservicevirksomheder.

NPG fortsætter som et selvstændigt datterselskab under Norva24 Danmark, hvorfor Jan Nandfred og René Gemmer Gasberg forbliver som direktører i NPG-ledelsen, og Magnus Ditlevsen fortsætter som adm. direktør for NPG. Magnus Ditlevsen vil desuden indtræde i Norva24 Danmarks ledergruppe.

Lang liste 

Opkøbet var ikke årets første, og det bliver sandsynligvis ikke det sidste.

- Vores strategi er afhængig af at opretholde en høj hastighed af opkøb, og jeg er meget begejstret for at få 80 nye medarbejdere fra Nordic Powergroup (NPG) til at slutte sig til Norva24, siger Norva24 Groups adm. direktør, Henrik Norrbom, i en pressemeddelelse.

- Dette er vores andet opkøb annonceret på kun to uger, og vi har flere i vente. Vores pipeline af potentielle opkøbsemner er omfattende, tilføjer direktøren.

Norva24 Danmark A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 141,9 126,2
Resultat af primær drift 6,6 -10,9
Resultat før skat 4,3 -13,0
Årets resultat 3,5 -9,7
Balancestatus 171,9 174,2
Egenkapital 38,6 37,1
Antal ansatte 142 144
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111