23948sdkhjf

Danmarks største betonkoncern fusionerer to firmaer

Betonkoncernen CRH Danmark har valgt at fusionere de to datterselskaber Betongruppen RBR og RC Beton. Fremover skal det hedder CRH Products

De to jyske betonvirksomheder Betongruppen RBR og RC Beton skal fusionere under navnet CRH Products.

Fusionen træder i kraft den 10. juni, og herfra vil CRH Products officielt overtage alle rettigheder og pligter for både Betongruppen RBR og RC Beton. Begge firmaer er datterselskaber i betonkoncernen CRH Danmark.

- I vores bestræbelser på at styrke vores position på markedet og fortsat tilbyde produkter og tjenester af højeste kvalitet, har vi den glæde at annoncere, at Betongruppen RBR og RC BETON vil fusionere, lyder det blandt andet i en pressemeddelelse, som Jannie Schriver er afsender på.

Hun bliver adm. direktør i CRH Products og har indtil nu været adm. direktør i Betongruppen RBR og RC Beton. Begge firmaer var i forvejen ejet af CRH Danmark. Koncernen står blandt andet bag milliardvirksomheden CRH Concrete, der med afstand er Danmarks betonfirma.

Hvorfor CRH Danmark har valgt at fusionere firmaerne netop nu, selvom begge firmaer har været i CRH-folden siden 2019, fremgår ikke af pressemeddelelsen.

Hverken Betongruppen RBR og RC Beton har fremlagt regnskab for 2023, men begge virksomheder kom ud af 2022 med markante nedgange i årsresultatet samt underskud på de samlede finansielle poster.

For Betongruppen RBR gik årsresultatet fra 7,2 mio. kr. i 2021 til 931.000 kr. I samme periode faldt RC Betons resultat fra 8,5 mio. kr. til 3,3 mio. kr.

Den nye fusionsvirksomhed får hovedkontor i Rødkærsbro på samme adresse, hvor RC Beton i dag har base. Hvad der sker med Betongruppen RBR's kontorer i Varde, melder historien ikke noget om.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069