23948sdkhjf

Aabybro-projekt bliver uden Sjælsø

Efter et møde i går d. 28. august står det klart, at det ikke bliver Sjælsø, som kommer til at opføre og drive den planlagte 150 mio. kr. dyre skole i Aabybro.
Efter gårsdagens møde i styregruppen for det 150 mio. kr. dyre OPP-projekt Ny Aabybro Skole står det klart, at projektet skal gennemføres uden Sjælsø Gruppen. Det fremgår af projektets facebook-side.

- Der har I dag været afholdt styregruppemøde vedrørende byggeriet af Aabybro skole. Der er stadig gode muligheder for, at vi kan realisere det projekt, som Sjælsø har stået bag og som er tegnet af arktektfirmaet Cebra. Da Sjælsø siden sidst har indgivet konkursbegæring, så ligger det nu fast, at det ikke bliver Sjælsø, som kommer til at opføre og drive skolen, stod der bl.a. på facebook-siden d. 28. august.

Arbejder på hurtig afklaring
Styregruppen bag projektet arbejder nu videre med muligheder for, at andre kan overtage projektet. Det er dog endnu ikke afklaret, hvilken af mulighederne det ender med.

Man arbejder på at få en løsning så hurtigt som muligt, så man kan komme i gang med byggeriet. Gruppen understreger dog, at man må væbne sig med tålmodighed, da man vil sikre sig, at den løsning der vælges bliver den bedste for skolen og Jammerbugt Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093