23948sdkhjf

NCC når milepæl for projekt med 445 boliger

Boligerne på NCC’s tidligere asfaltfabrik i Herlev opføres i seks etaper, hvor den første nu nærmer sig aflevering

Solen skinnede fra en skyfri himmel over Herlev, da byggeteamet holdt en velfortjent pause fra arbejdet for at fejre rejsegilde for det store boligprojekt Bakkekæret.

NCC opfører 445 nye lejeboliger på en grund på Hørkær 8 i Herlev, hvor virksomheden frem til 2020 havde asfaltproduktion. Boligerne opføres i seks etaper, hvor den første nu nærmer sig aflevering.

Som det hører sig til ved et rejsegilde, takkede Lars Scheibel, direktør i NCC’s Byggeri Øst, håndværkerne for deres arbejde med at bringe projektet til live, ligesom der også blev takket for bygherrens ambitioner i forhold til DGNB – der skal bygges til Platin-certificering.

- Vi monitorerer vores forbrug på pladsen og har særlig opmærksomhed på de materialer, vi bruger, så vi sikrer det bedst mulige miljø i boligerne – både for dem, der arbejder der, og for de fremtidige lejere, sagde direktøren ifølge en pressemeddelelse.

Byggeriet opføres for Greenpoint ApS.

Øvrige samarbejdspartere på projektet er arkitekt Holscher Nordberg og landskabsarkitekt Urban Power, mens den rådgivende ingeniør på projektet er Svend Poulsen A/S.

Byggeriet begyndte i tredje kvartal 2022, og sidste etape af fem forventes afleveret i tredje kvartal 2025.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11