23948sdkhjf

Ny udvikler lander første projekt

Kæmpe kræmmermarked viger pladsen for 154 boliger, som bliver ejendomsselskabet Velkomns først skridt mod 1.200 lejeboliger

Det nye ejendomsselskab Velkomn har nu overtaget grunden til sit første projekt, Lysholm Have.

"Det Blå Marked", der er blevet betegnet som Skandinaviens største indendørs kræmmermarked, vil i 2025 i stedet for være 154 nye lejeboliger.

- Vi har nærstuderet det danske marked, og vi ser mange tegn på, at efterspørgslen på moderne lejeboliger til ’det gode liv’ kun bliver større, udtaler direktør i Velkomn, Peter Uldall Borch, i en pressemeddelelse.

- Jeg kan godt love, at Haslev blot er den første i rækken af mange fremtidige projekter, og derfor er det også en stor fornøjelse endelig at kunne skrive under på grunden og dermed tage Velkomn ind i en ny fase af virksomhedens historie, tilføjer han.

Lysholm Have omfatter række- og gårdhavehuse med størrelser på mellem 65 og 125 kvm, som skal appellere til forskellige husstandstyper som nystiftede familier, seniorer og singler.

Boligerne i Haslev opføres efter 2029-standarder i forhold til bygningsreglementets aktuelle krav til Co2-udledning.

Planer om 1.200 lejeboliger – i første omgang

Peter Uldall Borch har en fortid som direktør i HD Ejendomme, som med en portefølje på 7.000 lejeboliger blev solgt til svenske Heimstaden. I 2023 stiftede han Velkomn sammen med den engelske kapitalfond Matter Real Estate.

Sammen har de planer om at etablere og drive i første omgang 800-1.200 lejeboliger i en række større provinsbyer, mens den langsigtede plan er et langt højere antal.

Ifølge direktøren er grunden i Haslev et godt eksempel på de lokationer, Velkomn går efter:

- Siden Velkomn blev etableret sidste år, har vi arbejdet hårdt på at finde de helt rigtige grunde, som passer ind i vores mission om at tilbyde moderne boliger i attraktive og grønne områder tæt på større byer, arbejde, transportmuligheder, skoler, indkøb og hverdagens andre fornødenheder, siger Peter Uldall Borch.

Han tilføjer, at ejendomsselskabet allerede har andre konkrete grunde i pipeline og derudover er på udkig efter flere.

Rækkehusene i Haslev forventes at være indflytningsklare i 2025.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093