23948sdkhjf

Dropper projekt til 400 millioner

Lokale erhvervsfolk dropper det videre arbejde med projektet "Hørsholm Ny Idrætspark"

Det var tænkt som en gave til byen, men nu dropper en gruppe af lokale erhvervsfolk det videre arbejde med projektet "Hørsholm Ny Idrætspark" til 400 mio. kr. 

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Projektet blev præsenteret i efteråret, og årsagen til, at det nu droppes, skyldes ifølge initiativgruppen bag ikke mindst politisk modstand fra Venstre. Ifølge initiativgruppen har partiet mistænkeliggjort deres motiver for at få projektet i hus, oplyser de til det lokale medie.

Netop initiativgruppen består af Finn Rosenthal, nytiltrådt direktør i Rungsted Ishockey, Karsten Aabrink og Ib Henrik Rønje.

Projektet har ifølge Projektagenten - Licitationen og Building Supplys søsterportal til overvågning af udbud - blandt andet omfattet ungdomsboliger, kontorhotel og en ny skøjtehal.

- Vi blev fra start mødt med, at ''det gør I kun for at tjene penge”. Den situation på det politiske plan kan vi ikke leve med efter at have brugt godt tre år på projektet, siger Finn Rosenthal blandt andet til Sjællandske Nyheder.

Afviser mistænkeliggørelse

Hos Venstre afviser gruppeformand Ann Lindhardt, at de har mistænkeliggjort projektet eller personerne bag. Hun mener, det er besynderligt, at projektet droppes netop nu, mens administrationen er ved at undersøge projektet nærmere frem mod de kommende budgetforhandlinger.

- Det ligner mere en strategisk afledning for at dække over manglende politisk opbakning til et projekt, der for nuværende er uladsiggørligt, siger Ann Lindhardt til Sjællandske Nyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078