23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos Hustømrerne

Klaus Andersen rykker fra Lindpro til Hustømrerne, som yderligere styrker sig på et par ledende poster.
Bestyrelsen i Hustømrerne A/S har siden juli arbejdet på højtryk for at finde en afløser for Anette Storm, der er skiftet til E&P Vest.

Processen er nu afsluttet, og ny administrerende direktør bliver Klaus Andersen, der tiltræder den 1. november. Klaus Andersen kommer fra en stilling som drift- og supportchef hos Lindpro A/S og er uddannet håndværker, suppleret med en teknisk og ledelsesmæssig uddannelse. Han har arbejdet syv år i marken som projektleder, projektchef og entreprisechef og har de sidste fem år arbejdet med ledelsesudvikling, drift og strategiske tiltag.

Udover ansættelsen af ny administrerende direktør har Hustømrerne pr. 1. september udnævnt Morten Sort Mouritsen som ny afdelingschef for afdelingen i Aalborg. Han har senest haft titel af entreprisechef og indgår fremadrettet i Hustømrernes ledelsesteam.

Den 5. september starter Poul Erik Nielsen som ny entreprisechef, hvor han primært kommer til at varetage den overordnede ledelse for det store DNU-projekt på Skejby Sygehus. Poul Erik Nielsen kommer fra en stilling som afdelingschef hos MT Højgaard og vil ligeledes indgå i ledelsesteamet hos Hustømrerne.

Endelig er Søren Jensen startet som entrepriseleder i serviceafdelingen pr. 16. august. Han kommer fra en stilling som entrepriseleder hos MT Højgaard og skal senere indgå i Hustømrernes DNU-team på Skejby Sygehus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078