23948sdkhjf

GK vinder serviceaftale med Odense Kommune

GK Danmark har sikret sig en fireårige servicekontrakt med Odense Kommune, der omfatter service, vedligeholdelse og energirenovering af kommunens bygninger

De næste fire år skal GK Danmark stå for service vedligeholdelse af Odense Kommunes bygninger.

Kontrakten har en værdi af 40 mio. kr., og arbejdet dækker over ventilation, VVS og blikkenslagerarbejde i kommunens offentlige bygninger samt service og vedligeholdelse af VVS og blikkenslagerarbejde i halvdelen af kommunen.

Energirenoveringen sker som et led i kommunens klimaplan fra 2020, der går på, at Odense skal være CO2-neutral i 2030. Og her skal GK Danmark hjælpe kommunen yderligere på vej.

Serviceaftalen er for GK Danmark en lille milepæl af slagsen. Det er nemlig den tiende kommunen, som virksomheden indgår en serviceaftale med.

Og samarbejdet vækker også glæde hos GK Danmarks regionsdirektør Lars Sjørring.

- Ved at sikre optimal drift og energieffektivitet i alle Odense Kommunes bygninger er vi med til at reducere deres CO2-aftryk og skubbe dem tættere på deres vision om at blive klimaneutrale inden 2030. Det glæder vi os over at være en del af, siger han i pressemeddelelsen.

Jylland og Fyn har drillet

Aftalen med Odense kommer i stand kort tid efter, at Jørgen Christensen til Licitationen fortalte, hvordan man hos GK Danmark kæmpede mere med ordrebeholdning på Fyn og i Jylland sammenlignet med København.

- Vores ordrebeholdning er også høj lige nu, hvilket er godt. Ordrebeholdningen er dog mere ulige delt. I København er der mere fart på for os, sammenholdt med hvad vi ser i resten af landet, lød det fra Jørgen Christensen den 15. maj i forbindelse med moderselskabet GK Gruppen præsenterede koncernens kvartalsrapport.

Aftalen falder derfor på et godt sted virksomheden, der blandt andet tilbyder alle former for energiløsninger i form af rådgivning, kortlægning af energiforbrug, løsningsforslag, udførelse, dokumentation og eventuel administration af tilskudsansøgninger. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109