23948sdkhjf

Jönsson bygger for Københavns Ejendomme

I sidste uge var der rejsegilde på en 6.000 m² stor udvidelse af Kirkebjerg Skole i Vanløse.
Til foråret 2014 udvides Kirkebjerg Skole i Vanløse fra tre til fem spor, når personale og elever tager et 6.000 m² stort nybyggeri i brug.

Jönsson a/s er hovedentreprenør, og tirsdag i sidste uge fejrede flere end 600 elever, lærere, samarbejdspartnere, håndværkere og politikere rejsegilde for det nye byggeri.

- Københavns Kommune investerer i at renovere- og opføre nye skoler, fordi vi har et ansvar for skolereformen. Vi skal løfte opgaven ved den nye måde at tænke skoler på og skabe en bedre skole for både lærere og elever, sagde overborgmester Frank Jensen.

Bygningen skaber undervisningen
Jönsson udfører byggeriet i samarbejde med Claus Bjarrum Arkitekter, PK3 Landskabsarkitekter og Wessberg. Projektet har en samlet entreprisesum på 99,8 mio. kr., og den nye bygning vil gøre Kirkebjerg Skole til en af Vanløses største skoler målt på kvadratmeter og antal elever.

Lærere og elever vil få adgang til alt fra undervisnings- og fællesfaciliteter, bibliotek og administrationsfaciliteter til faglokaler og lærerværelse. Derudover omfatter byggeriet omlægning af en stor del af skolens udearealer. Udvidelsen vil ikke blot skabe mere plads til skolens mange nye elever, men også påvirke skolens lærere til at undervise på nye måder, mener Robert Mayer, adm. direktør i Jönsson:

- En dag som i dag er ikke en almindelig dag. Et rejsegilde er noget helt særligt. Til foråret skal vi mødes igen, når bygningen står klar. Jeg er sikker på, at jeres måde at undervise på bliver anderledes – mere udfordrende, men også mere nymoderne, sagde Robert Mayer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11