23948sdkhjf

Typehuskæmpe og udvikler udvider samarbejdet

Huscompagniet har købt en grund i Skævinge af Hillerød Kommune. Her skal opføres et boligområde med både leje- og ejerboliger, som kombinerer typehusfirmaets B2C og B2B- forretning

Et nyt boligområde ser snart dagens lys i Skævinge i Nordsjælland med Huscompagniet som omdrejningspunkt.

Projektet bliver udviklet i tre delområder med i alt 94 boliger, der kommer til at bestå af gårdhavehuse og dobbelthuse på cirka 130 kvm, der sælges som ejerboliger, samt 49 rækkehuse på 85 kvm og 100 kvm, der bliver udbudt til lejeboliger.

Vi har oplevet en fin interesse for det første rækkehusprojekt, vi overtog fra Huscompagniet i Skævinge for cirka to år siden, og vi har appetit på mere i området. Derfor har vi nu besluttet at fortsætte vores gode samarbejde Jesper Vissing, direktør i Dyremosegård Park Aps

Dermed kombineres Huscompagniets B2C til private boligejere og B2B-forretning rettet mod professionelle investorer i det nye nordsjællandske boligområde.

Forstætter samarbejdet

Mens Huscompagniet står for opførelsen og salget af ejerboligerne i området, så er det ejendomsudviklerne Jesper Vissing og Jeppe Schønfeld, der gennem selskabet Dyremosegård Park ApS har projektet med lejeboliger, som typehuskæmpen også står for opførelsen af.

Dyremosegård Park, som området med lejeboliger kommer til at hedde, kommer til at bestå af boliger i mindre 1-plans rækkehuse med tydelig reference til den firlængede gård, der oprindeligt lå på grunden.

De to ejendomsudviklere står allerede bag boligområdet Dyremosegård Have i Skævinge, og er blevet så begejstret for området, at de nu i samarbejde med HusCompagniet går i gang med et nyt projekt i byen.

- Vi har oplevet en fin interesse for det første rækkehusprojekt, vi overtog fra Huscompagniet i Skævinge for cirka to år siden, og vi har appetit på mere i området. Derfor har vi nu besluttet at fortsætte vores gode samarbejde, fortæller Jesper Vissing, direktør i Dyremosegård Park Aps, i en pressemeddelelse.

Siden Huscompagniets overtagelse af grunden har Nordsjællands Museum været i gang med undersøgelser på området for at sikre, at eventuelle arkæologiske fund bliver behørigt dokumenteret og bevaret, da man tidligere har konstateret arkæologiske fund på området.

Byggemodningen af første delområde forventes at begynde allerede denne sommer, forudsat at alle nødvendige tilladelser er på plads. 

Efter byggemodning forventes selve byggeriet at begynde i slutningen af 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109