23948sdkhjf

Et år med Nordisk Fundering

I maj fejrede funderingsspecialisten Nordisk Fundering et år i branchen. Siden opstarten har virksomheden sikret grundighed, sikkerhed og ansvarlighed i alle opgaver. Værdier som har været afgørende for den udvikling og læring, som det første år har budt på. Nu er virksomheden opsat på at bygge videre på den solide start.


Specialisterne der tegner virksomheden

Nordisk Fundering er bygget op omkring specialister, der har den nødvendige erfaring til at optimere både proces og udførelse, så der kan leveres funderingsløsninger, som kan modstå tidens prøve, samtidig med at der sikres høje standarder for både miljø og sikkerhed. Virksomheden tilbyder service inden for byggegruber, spuns og indfatningsvægge samt sekant- og københavnervægge, jordankre, og design.

Bæredygtighed hele vejen rundt

Ansvarlighed kommer naturligt for Nordisk Fundering. Med en komplet ESG-strategi placeres bæredygtighed øverst på dagsordenen. Virksomheden fokuserer på at imødekomme den grønne omstilling og leverer bæredygtige løsninger til sine kunder. Der er foretaget flere tiltag med fokus på energibesparende løsninger og valg af bæredygtigt materiel. Samtidig arbejder virksomheden kontinuerligt på at sikre en god arbejdsplads uden ulykker, hvor medarbejderne trives og udvikles.

”Min ambition er at præge byggeerhvervet i en mere bæredygtig og inkluderende retning. Det er vildt ambitiøst og tager tid, men så længe vi indtænker det i vores strategi og de valg vi træffer, rykker vi os hver dag. Lige fra LCA-beregninger til flere firmabiler og maskiner på el,” fortæller Jesper Schack Fønss Bach, administrerende direktør for Nordisk Fundering. Han fortsætter:

”Vi skal derudover fokusere på det hele menneske og være forgangspersoner inden for moderne ledelse med fokus på kunder og projekter”.

Selvom Nordisk Fundering er et nyt navn i branchen, bygger virksomhedens kompetencer på solid erfaring fra medarbejderne. Disse medarbejdere tager stor del i udviklingen og har gjort det muligt at blive en del af flere projekter.

Udvalgte projekter

Nordisk Fundering er med til at etablere Vejdirektoratets store projekt, den 1,4 kilometer lange Nordhavnstunnel, for totalentreprenøren BESIX-MTH JV I/S. Der er lavet op til 800 opdriftsankre og nu bliver der etableret op mod 5.000 jordankre.

I Stilling er Nordisk Fundering i gang med en større opgave, hvor der opføres nye kontorbygninger. Til byggemodningen har virksomheden sat 600 ton spuns samt lavet 140 jordankre med egen maskine.

I Kolding skal Nordisk Fundering være en del af etableringen af en ny sluse til klimasikring for Kolding Kommune med Jorton som hovedentreprenør. For Nordisk Fundering går opgaven ud på en stor spunsgruppe på den nordlige side samt etablering af pæle af azobé-træ. Derudover skal der etableres en interimsbro.

Kontakt:

Læs mere om Nordisk Fundering: https://www.sebrochure.dk/Nordisk-Fundering/WebView/

Kontakt os for rådgivning eller tilbud: https://nordiskfundering.dk/moed-teamet/

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079