23948sdkhjf

Succesfuld ingeniør udvider forretningen

Efter nogle succesfulde år har den esbjergensiske ingeniørvirksomhed Ingeniør’ne valgt at udvide forretningen og åbne et nyt kontor i København

Det går godt hos den mundrette ingeniørvirksomhed Ingeniør’ne.

Så godt, at man har valgt at udvide forretningen og åbne et nyt kontor i København. Det bliver dermed den femte danske by, hvor virksomheden viser flag, da man allerede har kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus.

Ifølge adm. direktør og partner i Ingeniør’ne, John Andresen, har åbningen og udvidelsen i København været undervejs længe, og den er blevet en realitet som følge af flere år med økonomisk vækst.

- Vi har tænkt mere og mere på et kontor i København, fordi vi har oplevet en støt stigning i antallet af opgaver på Sjælland gennem de sidste fire-fem år, siger John Andresen i en pressemeddelelse, hvor han løft sløret for. at kontoret officielt åbner den 1. juni i år.

Den adm. direktør fortæller, at årsagen til åbningen er, at man vil være tættere på kunderne i det østlige Danmark, hvor man oplever er stødt stigende efterspørgsel fra både arkitekter og entreprenører på en række forskelligartede projekter.

- Vi har indgået en række rammeaftaler med offentlige bygherrer, og vi ser en stor pipeline af opgaver inden for domicilbyggerier, parkeringshuse, renoveringsprojekter, og vi kan også se, at der er en betydelig vækst inden for byggerier i pharma-branchen, der alle er områder, hvor vi har stor ekspertise, siger John Andresen.

Afdelingschefen er fundet

Til at stå i spidsen for den nye København-filial har Ingeniør’ne hentet Peter Juhl Thorseng ind som afdelings- og markedschef for kontoret i København. Han kommer fra en stilling som vicedirektør hos Dansk Energi Management.

Med åbningen af kontoret i København vokser skaren af ansatte hos Ingeniør’ne, der aktuelt tæller 170 ansatte fordelt på de fem kontorer.

Ingeniør’ne kom ud af 2023 med et årsresultat på 16,6 mio. kr. Året forinden lød resultatet på 19,9 mio. kr.

Kort om Ingeniør'ne

  • Ingeniør'ne blev etableret i Esbjerg under navnet Frits Nielsen & Jørn Juul Christensen A/S i 1972.
  • I 2010 tog virksomheden navneforandring til Ingeniør’ne, og mens hovedkvarteret fortsat ligger i Esbjerg er tre nye afdelinger åbnet: Kolding i 2013, Odense i 2016, Aarhus i 2019 og nu i København i 2024.
  • I 2022 trådte det børsnoterede svenske finansieringsselskab Storskogen ind som medejer med 82 pct. af aktierne, mens de resterende 18 pct. ejes af virksomhedens seks partnere.

Kilde: Ingeniør'ne

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079