23948sdkhjf

Statens største bygherre klar med nye rammeaftaler

Vinderne skal rådgive Bygningsstyrelsen om modernisering, renovering og vedligehold på byggesager op til 100 millioner kroner i Grønland og på Færøerne

Bygningsstyrelsen har netop offentliggjort to udbud af rammeaftaler med teknisk rådgivning og bistand på statens ejendomme i Grønland og på Færøerne.

Rammeaftalerne kører sideløbende og dækker over alt fra rådgivning til modernisering, renovering, vedligehold samt til ombygning på byggesager op til primært 100 mio. kr. Aftalerne omfatter også bygningssyn og bistand ved den daglige drift på ejendommene.

Det viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Op til fire års arbejde

For aftalen i Grønland vurderes værdien at ligge omkring 9 mio. kr. Værdien er dog udtryk for et skøn, understreger Bygningsstyrelsen i udbudsmaterialet.

Foruden Bygningsstyrelsen kan Retten i Grønland, Grønlands Politi, Grønlands Landsret, Rigsombudsmanden i Grønland, Arktisk Kommando og Kriminalforsorgen trække på rammeaftalen.

I Færøerne anslås aftalen at have en værdi mellem 5 og 7 mio. kr. Her er det - foruden Bygningsstyrelsen - Rigsombudsmanden i Færøerne Rigspolitiet, Retten på Færøerne, Færøernes Politi, Arktisk Kommando og Kriminalforsorgen, der kan trække på rammeaftalen.

Fælles for de to udbud er, at Bygningsstyrelsen forventet udvælger fem ansøgere, der vil blive opfordret til at afgive tilbud til den videre proces.

Begge rammeaftaler træder i kraft den 1. december 2024 og løber over to år. I kontrakterne er mulighed for forlængelse to gange á 12 måneder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093