23948sdkhjf

Sweco vinder rammeaftale for Forsvaret til trecifret millionbeløb

Frem mod 2028 er Sweco udpeget som strategisk bygherrerådgiver for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

De næste fire år skal Sweco som bygherrerådgiver med egne ord bidrage til at sikre "en rød tråd" i de kommende strategiske indsatsområder på tværs af Forsvarets forskellige bygningstyper, der er fordelt på 500 lokationer i Danmark, Færøerne og Grønland.

Det melder rådgiveren i en pressemeddelelse. 

Her fremgår det, at samarbejdet har forventet budgetramme på 160 mio. kr. og en maksramme på 240 mio. kr.

- Vi glæder os over at kunne bidrage til denne vigtige samfundsopgave, som Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har med at opgradere og videreudvikle de fysiske rammer for Forsvaret, lyder det fra adm. direktør i Sweco, Dariush Rezai.

Bygherrerådgivning er forankret i Swecos forretningsområde for Eksisterende Byggeri & Specialer med direktør Henrik Leksø i spidsen. 

- Som bygherrerådgiver er det afgørende at opbygge et godt og tillidsfuldt partnerskab, og jeg er overbevist om, at vi kan lykkes med netop det og samtidig sikre, at erfaringer fra konkrete projekter videreføres til de næste, siger Henrik Leksø.

Projektydelserne omfatter bygherrerådgivning samt ydelser inden for blandt andet bæredygtighed, arbejdsmiljøkoordinering og ejendomsporteføljerådgivning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094